Petra Herkströter, directeur Marketing & Communicatie bij de VU

”Onze vraag en behoefte doorgrondden zij in rap tempo”

“Wij hebben de afgelopen jaren meerdere vragen bij dotConnect neergelegd”, zegt Petra Herkströter, directeur Marketing & Communicatie van de Vrije Universtiteit Amsterdam. “Voornamelijk om tijdelijk ondersteuning te bieden bij zwangerschap of ziekte van medewerkers. Zo heeft dotConnect bijvoorbeeld communicatieadviseurs bij ons geplaatst op het gebied van interne communicatie en externe communicatie/persrelaties en wervingsactiviteiten van de universiteit.

Ik kende dotConnect uit mijn netwerk en heb onze HR adviseur met hen in contact gebracht. Na een eerste kennismaking was zij enthousiast en heeft de contacten verder uitgebouwd”.

Het eerste contact verliep soepel en de VU kreeg meteen een goed gevoel bij de aanpak van dotConnect. Petra:”Onze vraag en behoefte doorgrondden zij in rap tempo en aan alles was te merken dat dotConnect kennis van ons werkveld heeft”.

Deze goede ervaring heeft geleid tot het aangaan van een aantal korte en langere contracten met interim communicatie professionals vanuit verschillende disciplines. De meeste kandidaten bleken ware professionals en hebben een goede bijdrage geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. “We hebben een paar uitstekende mensen binnen gekregen tegen een marktconform tarief. “En ja, als het eens mis ging met een kandidaat, dan werkte dotConnect snel aan een oplossing”.

Behalve service en de persoonlijke aandacht en interesse van dotConnect is Petra vooral te spreken over de snelheid. “Afhankelijk van de opdracht: snel of heel snel. De kandidaten die dotConnect voorstelden kwamen steeds binnen de afgesproken termijn binnen en de voorselectie was goed”. 

Terug