Testimonials 

Het oordeel van onze klanten en de
geplaatste interimmers over de
dienstverlening van dotConnect
  Sandra van Houten, perswoordvoerder a.i. bij het Rode Kruis

  Niets zo onvoorspelbaar als rampen en brandhaarden in de wereld. Vandaar dat het Rode Kruis een via dotConnect altijd interimmers klaar heeft staan voor als er werk aan de winkel is. Sandra van Houten maakte zo de aarbeving in Nepal en de vluchtelingencrisis van dichtbij mee.

  Lees verder
  Floor Scholten, communicatiekracht bij de Vrijwilligersacademie
  Floor Scholten (40) deed in 2014 via DotConnect al een klus bij de Vrije Universiteit in Amsterdam, die van alle kanten zo goed beviel dat ze ook meteen 'ja' zei op een functie als 'communicatiekracht' bij De Vrijwilligersacademie in Amsterdam. Ook deze samenwerking verloopt goed. "Ze roepen hier bijna iedere dag wel een keer dat ze blij zijn iemand te hebben die de communicatieklussen oppakt. Ik word er bijna verlegen van."
  Lees verder
  Petra Herkströter, directeur Marketing & Communicatie bij de VU

  "Wij hebben de afgelopen jaren meerdere vragen bij dotConnect neergelegd", zegt Petra Herkströter, directeur Marketing & Communicatie van de Vrije Universtiteit Amsterdam.

  Lees verder
  Karel Zuidema over zijn interim-opdracht bij Plymovent
  Karel Zuidema, interim strategic divestment specialist, "Ik ben geen interimmer pur sang, maar wel altijd opzoek naar de leukste job. De interim opdracht van Plymovent was uitdagend en geknipt voor mij".
  Lees verder
  Anouk Breukers van GreenFields / Ten Cate Grass
  Wij zochten op korte termijn een interimmer met een sterke marketing achtergrond om te werken aan onze positionering voor de EMEA-regio. Maar ook om handson het marketing & communicatieplan te ontwikkelen en realiseren.
  Lees verder
  Gertjan de Ruijter, marketing manager Koninklijke Jongeneel
  De Koninklijke Jongeneel innoveert permanent. In januari 2014 werd de eerste Jongeneel+ vestiging geopend met een nog breder assortiment. "welkom in de NIEUWE WERELD van Jongeneel".
  Lees verder
  Jean Louis van den Broek, Stichting De Wever Tilburg
  Als Hoofd administratieve bedrijfsvoering van Stichting De Wever in Tilburg heeft Jean Louis van den Broek inmiddels een heel uitgesproken mening over werken in de zorg gekregen.
  Lees verder
  Mirjam Jacobs, Manager HR van Rederij Anthony Veder
  "Staan de beste recruiters aan wal?". Mirjam Jacobs heeft daar als Manager HR van Anthony Veder een duidelijke visie op.
  Lees verder
  Ellen van Hattem, interim adviseur Communicatie bij Alliander
  Menig interimmer pakt de kansen die opdrachtgevers bieden. Ellen van Hattem, communicatie adviseur bij Alliander pakte met haar collega's zelfs de hoofdprijs: de Dutch Interactive Award.
  Lees verder
  Tessa van Iperen, interim Marketing Manager RIBW
  Zorgaanbieder RIBW ZWWF (Regionale Instelling voor Beschermd Wonen Zaanstreek, Waterland en West-Friesland) was op zoek naar een marketing specialist die kon helpen om de noodzakelijke switch te maken naar een marktgerichte organisatie.
  Lees verder
  Reinier Weerman, CEO van Flinqer
  "Ik kreeg na één dag het eerste profiel; 2 dagen later het tweede. Het is de tweede kandidaat geworden! Binnen een week werkte zij voor ons".
  Lees verder
  Rachel van der Werf, interim Communicatie bij de VU Amsterdam
  Als freelance PR & Communicatie adviseur wil Rachel Van der Werf ook van dotConnect geen bericht missen. "Soms ben ik bang dat ik wat leuks mis, omdat ik niet alle interim opdrachten te zien krijg. Maar de opdrachten die ik wel gemaild krijg zijn 9 van de 10 keer geschikt voor mij".
  Lees verder
  Liza van den Dijssel, interim webredacteur bij Nuon / Vattenfall
  Liza van den Dijssel wilde na een vaste baan in Duitsland weer in Nederland aan de slag als communicatie-interimmer. Dat bleek lastiger dan gedacht. Ook in 2011 waren er minder interim-opdrachten en was er veel concurrentie. Liza had er een hele klus aan om zichzelf na jarenlange afwezigheid weer te presenteren bij de diverse interim bureaus.
  Lees verder
  Rob van Vegchel, interim recruiter Kone
  De liften en roltrappen, en ook rolluiken en deuren, van Kone zijn zeer populair. Het bedrijf was daarom dringend opzoek naar onderhoudsmonteurs en vroeg dotConnect om een Interim Recruiter.
  Lees verder
  Helen Worswick, interim Editor in Chief Rabobank International

  This was my third assignment in a row with dotConnect!" Helen is een fan van dotConnect. Vooral de persoonlijke benadering is haar uit het hart gegrepen. En natuurlijk de snelheid van dotConnect. Helen: "Both with my placement at ING and Rabobank International, it was exactly a week from interview to my new office chair".

  Lees verder
  Andius Teijgeler, Hoofd Communicatie & Sustainability ABN AMRO
  Andius Teijgeler, Director Communications and Sustainability van ABN AMRO Bank zocht een tijdelijk Hoofd Interne Communicatie, die een afdeling aanstuurt van ongeveer 50 mensen. Een ware zwaargewicht van een interim professional, die werkelijk van vele markten thuis moest zijn.
  Lees verder
  Sietske Zijlmans, adviseur interne Communicatie Alliander
  Toen ik op zoek ging naar een nieuwe opdracht, vond ik via internet dotConnect. Na een eerste gesprek met Frank (Smit) wist ik het zeker. De werkwijze en de openheid van dotConnect passen bij mijn behoefte aan vrijheid en het vinden van een partner met ingangen in mooie organisaties.
  Lees verder
  Lizzy van der Gracht, interim MarCom projectmanager bij Deloitte
  Sinds ik mijn profiel heb aangepast zie ik zo'n drie keer per maand een leuke opdracht voorbij komen. Ik heb als ZZP-er met veel plezier voor diverse opdrachtgevers gewerkt. Wel begon ik na enige tijd het werken in teamverband en de omgang met collega's te missen.
  Lees verder