Ik ben interim communicatie professional

interim communicatie professionals zijn bij dotConnect aan het juiste adres. Als interim bureau en als virtuele marktplaats plaatsten wij al veel  interim communicatie professionals op mooie interim opdrachten.  

Ik ben interim communicatie professional

Als interim communicatie professional bent u bij dotConnect aan het juiste adres.
dotConnect is zowel interim bureau als virtuele marktplaats voor opdrachtgevers en interim communicatie professionals.
Dankzij onze eigen database- en matchingstechnologie zijn we snel, efficiënt en trefzeker!


Ook Opdrachtgevers kunnen interim communicatie opdrachten plaatsen op dotConnectcommunicatie
De website van dotConnect is opgezet voor eigen gebruik door dotConnect.
Tegelijk hebben we het ook toegankelijk gemaakt voor opdrachtgevers om zelf hun interim communicatie professional te zoeken.
Door u in te schrijven bij dotConnect kunt u dus zowel door dotConnect worden voorgesteld bij opdrachtgevers én direct in contact komen met opdrachtgevers.


Werkwijze van dotConnectcommunicatie
Inschrijven, bijvoorbeeld als interim communicatiemedewerker, is bij dotConnect gratis. Het opstellen van een volledig profiel kost wel enige tijd; reken op zo’n 30 minuten. Waarom zo lang? Ons succes, en daarmee het succes van de door ons bemiddelde interim professionals, danken we mede aan onze uiterst gedetailleerde database.

Zodra we nieuwe interim communicatie opdrachten binnenkrijgen, waar u een goede kandidaat voor kunt zijn, ontvangt u automatisch een uitnodiging via e-mail.
U kunt dan zelf online een reactie met motivatie invoeren om in aanmerking te komen.
dotConnect gaat vervolgens met de meest geschikte interim communicatie professionals in gesprek en stelt hen voor aan de opdrachtgever.

Iedere interim communicatie professional is welkom om zich te registreren op dotConnectcommunicatie:
Van interim communicatiemedewerker tot interim manager communicatie en van freelance redacteur tot freelance project manager. 


De kosten
Inschrijven bij dotConnect is gratis.
Als de interim opdracht wordt geplaatst door dotConnect zelf, dan worden geen verdere kosten in rekening gebracht.

Indien een opdrachtgever een freelance opdracht communicatie plaatst op dotConnectcommunicatie en u dus rechtstreeks in contact komt met die opdrachtgever, berekent dotConnect een vergoeding van 10x het uurtarief dat u realiseert.
Voor een dergelijke interim opdracht gaat u de overeenkomst rechtstreeks met de opdrachtgever aan en is er geen verdere tussenkomst van dotConnect.

Inschrijven en profiel aanmaken

Nog geen account? Registreer u zelf dan gratis op dotConnect en maak een profiel aan zodat u wordt meegenomen in de selectie voor nieuwe interim communicatie opdrachten.

Inschrijven

Heeft u al een profiel? Dan kunt u hier inloggen

E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord kwijt?