dotConnectCommunicatie's database

Met ruim 1.200 interim Communicatie professionals in bestand en onze snelle manier van matchen; is de feedback van onze klanten dat we altijd verbazingwekkend snel met verbluffend goede kandidaten komen voor een marktconform uurtarief.

dotConnectCommunicatie: database met ruim
1.200 interim communicatie professionals

Database met professionals

dotConnectCommunicatie bouwt sinds eind 2008 aan het beste bestand met interim communicatie professionals in Nederland. Honderden reeds bij ons bekende communicatie interimmers werden direct bij de start van dotConnect uitgenodigd om een profiel aan te maken. En door onze snel groeiende reputatie als vernieuwende interim bemiddelaars in een lastig economisch klimaat, groeide het bestand van dotConnectCommunicatie snel naar een van de meest complete bestanden van Nederland met uitsluitend interim communicatie professionals.

Vandaag de dag staan er ruim 1.200 interim communicatie specialisten ingeschreven bij dotConnect. Onze ervaring is dat we hiermee alle vragen van opdrachtgevers snel en goed kunnen invullen. En ons bestand groeit nog steeds maandelijks met tientallen nieuwe inschrijvingen.

Het type functies waarin wij kunnen voorzien varieert van interim webredacteur, allround communicatie medewerker, marcom projectmanager of communicatie adviseur tot en met interim communicatie manager of zelfs een interim hoofd communicatie.

Alle kandidaten worden vroeg of laat persoonlijk gezien en gesproken door de bemiddelaars van dotConnect en alvorens iemand voor te stellen worden referenties telefonisch gecheckt. Zo zijn wij continu met ons huiswerk bezig om ons bestand verder te verrijken en verbeteren.

De beste manier om u zelf hiervan te overtuigen, is om de proef op de som te nemen en uw volgende aanvraag voor een tijdelijke communicatie professional (ook) bij dotConnect uit te zetten.

Proberen? Bel ons op (035) 695 35 40 of mail naar info@dotconnect.nl